FAQs

Wij hebben de meest gestelde vragen voor jullie verzameld en hieronder vermeld. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op! Je kunt een mailtje sturen naar info@peachfull.nl

Hoe bepaal ik mijn maat? 
Waist trainers hebben een andere maatvoering dan onze reguliere kleding. Het is daarom raadzaam het smalste gedeelte van je taille op te meten met een flexibele meetlint. Let op: onze waist trainers hebben verschillende maattabellen. Raadpleeg de maattabel die bij het product vermeld staat. Mocht je vragen hebben of je de juiste maat hebt gekozen kan je ons altijd een e-mail sturen.

Wat is het verschil tussen een 9 steel bone en 25 steel bone waist trainer? 
Beide waist trainers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Echter hebben beide modellen aparte voordelen. Zo is de 9 steel bone waist trainer voorzien van 9 stalen baleinen. Hierdoor word jouw lichaamshouding gecorrigeerd maar heb je nog voldoende bewegingsruimte om actief te bewegen. De 25 steel bone is voorzien van 25 stalen baleinen en is hiermee ook een stuk steviger. De 25 steel bone is gemaakt van latex en is een stuk minder flexibel. De 25 steel bone is een perfecte uitkomst als je kampt met rugklachten of als je graag een waist trainer van latex materiaal wilt. 

Kan ik mijn waist trainer in de wasmachine stoppen? 
Onze waist trainers zijn uitsluitend geschikt voor handwas. 

Hoe hoog zijn de waist trainers? 
Al onze waist trainers zijn 30 centimeter hoog. 

Kan ik mijn waist trainer dragen tijdens het sporten? 
Ja! Dit raden wij zelfs aan. Boost je sportresultaten en draag je waist trainer tijdens het sporten. 

Waarom moet ik het dragen van een waist trainer opbouwen?
Door het dragen van een waist trainer heb je voortdurend compressie (druk) om je taille. Om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten is het noodzakelijk dit rustig op te bouwen. Wanneer je een waist trainer bij ons aankoopt ontvang je een E-guide in je mailbox. Mocht je nog geen aankoop bij ons hebben gedaan maar toch benieuwd bent naar ons opbouwschema? Stuur ons gerust een mailtje en we helpen je graag verder.